​Vil du bygge nyt sommerhus, der er bæredygtigt?

​Drømmer du om at bygge nyt sommerhus, er høj kvalitet og bæredygtighed noget du synes er vigtigt ? Så har vi de rigtige løsninger hos Golding Byg. Vi holder til i Blokhusområdet, men hjælper gerne med at opføre jeres nye sommerhus i hele Nordjylland. Vi tilbyder totalentreprise, hvor vi sørger for hele projektet.

Vi bygger hovedsageligt for kunder i og omkring Pandrup, Aabybro, Jammerbugt og Aalborg.

Byg bæredygtige sommerhuse med god samvittighed

Når du benytter os, får du en samarbejdspartner der tænker bæredygtigt. Golding Sommerhuse arbejder ud fra FNs 17 Verdensmål, for at gøre dem til hverdagsmål. For os betyder bæredygtighed, at alt træ som minimum er FGC certificeret, at behandlet træ er miljøvenligt, at energi og vandforbrug minimeres og at min 90% af affaldet kan gå til genbrug. Derfor samarbejder vi med Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark om affaldssortering og energi- og ressourceoptimering.

Vi har ikke kun fokus på selve sommerhuset, men også på, at selve opførslen af sommerhuset, skal aflevere så lille et aftryk på klima og miljøregnskabet som muligt. Vi gør meget ud af at sortere, så hvad der før var affald, nu kan genanvendes. Det, mener vi, er med til at skåne miljøet. Ønsker du et bæredygtigt sommerhus, er vi derfor den helt rigtige løsning.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Prisen for at bygge nyt sommerhus afhænger af mange ting. Både størrelse og omfang af opgaven har en betydning for vores priser. Vores priser kan derfor være meget forskellige fra sommerhus til sommerhus.

Det særlige ved os er dog, at vi sammen med jer tegner og tilretter sommerhuset efter jeres budget og samtidig kan tilbyde bæredygtige sommerhuse til en konkurrencedygtig pris.

Er du interesseret i at høre mere om vores priser? Byg nyt sommerhus med os ved at ringe til os på telefon: 29 38 70 08 / 22 17 01 11 eller skrive til vores e-mail: mail@golding.dk.

​​

Like vores Facebook side, og du vil blive opdateret med:

  • De seneste nyheder
  • Gode tilbud
  • Billeder af vores nyligt udførte arbejde

​​

Giv os meget gerne en anmeldelse med på vejen!

Besøg vores Facebookside her

Kontakt info

Golding Byg Aps

Anders Golding: 29 38 70 08

E-mail:mail@golding.dk

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi klarer det for dig