Nyt køkken og bad

Et nyt køkken eller bad er en stor investering, derfor er overblik og professionel vejledning vigtigt. Hos Golding Byg ApS er entreprisen altid i gode hænder.

Vi samarbejder med alle køkken og bad producenter.

Vi er derfor klædt på til at indfri dine ønsker om et nyt drømmekøkken.

Flotte stilfulde køkkenløsninger med funktionelt design, til konkurrence dygtige priser, er afgørende faktorer for at vores kunder vælger os

Badeværelset er for mange lig med velvære. Badeværelset er rummet, hvor der er plads til alenetid og plads til fordybelse.

Et badeværelse skal fungere døgnet rundt, både morgen og aften. Om morgenen skal badeværelset hjælpe dig med at få en god start på dagen, og om aftenen skal badeværelset give dagen en god afslutning.

Derfor er det vigtigt at få professionelt hjælp til at indrette badeværelset efter dine behov og din personlighed, for at opnå det bedste resultat.​


Stærkt netværk af samarbejdspartnere

Bruger du Golding Byg ApS til større byggeopgaver, tager vi sammen med vores faste samarbejdspartnere kvalificeret hånd om hele projektet.


Vi har igennem de seneste mange år oparbejdet et bredt netværk med mange dygtige, autoriserede fagfolk, der alle mestrer alle byggeriets facetter til fingerspidserne, blandt andet vores faste arkitekt.

Husk ingen opgave er hverken for stor eller lille.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på

Tlf:. 29 38 70 08

Like vores Facebook side, og du vil blive opdateret med:

  • De seneste nyheder
  • Gode tilbud
  • Billeder af vores nyligt udførte arbejde

​​

Giv os meget gerne en anmeldelse med på vejen!

Besøg vores Facebookside her

Kontakt info

Golding Byg Aps

Anders Golding: 29 38 70 08

E-mail:mail@golding.dk

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi klarer det for dig