Totalentreprise udføres af autoriserede fagfolk

Leder du efter en dygtig håndværker med overblikket og professionalismen i top til at varetage totalentreprise i nærheden af Pandrup, Jammerbugt eller Aalborg? Hos Golding Byg ApS er entreprisen i gode hænder. Vi løser alt i forbindelse med tilbygning, ombygning, eller nybyggeri.

Uanset om der er tale om en tømrer-, snedker- eller murerentreprise, er vi således klar til at løse opgaven for dig. Vi har mange års erfaring med både små og store entrepriser - helt fra den spæde idéudvikling til det færdige resultat.

Vi tilbyder totalentreprise til blandt andet:

  • Nybyggeri
  • Renovering af hus
  • Ombygning
  • Tilbygning

Stærkt netværk af samarbejdspartnere

Bruger du Golding Byg ApS til større byggeopgaver, tager vi sammen med vores faste samarbejdspartnere kvalificeret hånd om hele projektet.


Vi har igennem de seneste mange år oparbejdet et bredt netværk med mange dygtige, autoriserede fagfolk, der alle mestrer alle byggeriets facetter til fingerspidserne, blandt andet vores faste arkitekt. 

Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle finde kvalificerede murere, elektrikere eller blikkenslagere til at løse de forskellige opgaver, som byggeprojektet kræver.

Vi sikrer dig et tilfredsstillende resultat gennem god dialog, en omhyggeligt udformet aftale for entreprisen og kommunikation undervejs for at imødekomme alle dine ønsker og behov inden for de aftalte rammer.

Hvad koster en totalentreprise?

Prisen på en totalentreprise afhænger blandt andet af opgavens omfang og materialevalg. Vores priser er yderst rimelige, og vi finder altid et godt tilbud på din totalentreprise til en billig pris.

Få en samtale om totalentreprise

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, der omfatter pris og garanti på hele opgaven. Ring til os på telefon 29 38 70 08 (Anders Golding) eller 22 81 43 34 (Jan Jensen). Du kan også skrive til vores e-mail: mail@golding.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Like vores Facebook side, og du vil blive opdateret med:

  • De seneste nyheder
  • Gode tilbud
  • Billeder af vores nyligt udførte arbejde

​​

Giv os meget gerne en anmeldelse med på vejen!

Besøg vores Facebookside her

Kontakt info

Golding Byg Aps

Anders Golding: 29 38 70 08

Jens Chr Golding: 22 17 01 11​

Jan Jensen: ​22 81 43 34

John Wagner Jensen: 20 81 70 01

E-mail:mail@golding.dk

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi klarer det for dig